Hotels en faciliteiten Keulen-Bonn Airport


Faciliteiten en hotels Keulen-Bonn Airport
Begin ontspannen aan je vakantie met een overnachting op de luchthaven van Keulen. Als je met het openbaar vervoer reist en vroeg in de ochtend vertrekt of aankomt, dan is een overnachting bij het vliegveld in veel gevallen onvermijdelijk. In de buurt van de luchthaven en in het centrum van Keulen vind je verschillende hotels en hostels.

Kom je met de auto naar Keulen-Bonn Airport? Dan is het misschien voordeliger om een Park, Sleep & Fly arrangement te boeken.

Hotels bij Keulen Airport

Op loopafstand van de terminal vind je het Leonardo Hotel Köln Bonn Airport. Verder vind je in de woonwijk die grenst aan de luchthaven nog verschillende hotels. Hotel Karstens biedt bijvoorbeeld een gratis pendelbus-service naar het vliegveld.

Het grootste aanbod van hotels vind je in het centrum van Keulen. Booking.com geeft een duidelijk overzicht van beschikbare hotels op de door jou gewenste data. Verschillende hostels in het centrum van Keulen bieden dormbedden voor minder dan € 20 per nacht; bijvoorbeeld A&O Köln Neumarkt of Station Hostel for Backpackers (direct naast het station). Vanaf Keulen Hauptbahnhof vertrekt de eerste S-Bahn naar de luchthaven om 3.40u.

Slapen in de terminal

Keulen-Bonn Airport is 24 uur per dag geopend. Slapen op de luchthaven is mogelijk. Probeer de avond van tevoren al aan de airside te komen. Late-night check-in van bagage is mogelijk bij sommige maatschappijen. Op Sleeping in Airports kun je lezen over de overnachtingservaringen van andere reizigers.

Faciliteiten

Op de luchthaven vind je veel winkels en restaurants. Er zijn geen douches beschikbaar. Als je veel tijd te doden hebt, kun je beter naar het centrum van Keulen gaan of een wandeling door het bos bij de luchthaven maken.

Lounge

Tegen betaling van € 18,45 kun je gebruik maken van de lounge in terminal 2 aan de airside.

Internet

Keulen-Bonn Airport heeft gratis onbeperkte wifi (WLAN). Kies netwerk: “FairSpotPublic”. Voor gebruik moet je jezelf wel even online registeren.

Bagagedepot

In Terminal 2 op het niveau van het treinstation vind je een bagagedepot. Het depot is geopend van 6.00u-23.00u. Op Köln Hauptbahnhof vind je bagagekluizen (Schließfächer) waar je 24 uur per dag bij kunt komen: € 2,50 voor 2 uur, € 5 voor 24 uur.

Meer luchthaveninformatie

Foto: Araisyohei / CC BY-SA 3.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *