Hotels en faciliteiten Düsseldorf Airport


Terminal Düsseldorf Airport
Als je vlucht te vroeg vertrekt om met het openbaar vervoer naar Düsseldorf International te reizen, is overnachten op of bij het vliegveld onvermijdelijk. Het is mogelijk om in het terminalgebouw te slapen, maar voor wie liever wat meer comfort heeft is er een ruim aanbod van hotels in de buurt. In het centrum van Düsseldorf vind je daarnaast verschillende hostels.

Hotels Düsseldorf Airport

Op loopafstand van de terminal vind je het Sheraton Düsseldorf Airport Hotel en het Martitim Hotel. Verder vind je in de buurt van het vliegveld nog een paar andere hotels met een shuttlebus-service naar de terminal; bijvoorbeeld het Van der Valk Airporthotel.

De goedkoopste bedden vind je in Düsseldorf-stad. Backpackers Düsseldorf en A&O Hostel bieden dormbedden voor minder van € 20 per nacht en liggen in de buurt van het station. Andere overnachtingsmogelijkheden in het centrum van Düsseldorf vind je met Booking.com.

Slapen in de terminal

Luchthaven Düsseldorf is 24 uur per dag geopend en wild-slapen in de terminal is mogelijk. Probeer de avond van tevoren al voorbij de veiligheidscontrole te komen voor de beste slaapplekken. Bij verschillende maatschappijen is een late-night check-in van bagage mogelijk. De overnachtingservaringen van andere reizigers kun je nalezen op Sleeping in Airports.

Faciliteiten Düsseldorf Airport

Op de luchthaven vind je een ruim aanbod van winkels, restaurants en cafetaria. Er zijn geen douches beschikbaar.

Lounge

Voor € 21 (geen betaling met cash) krijg je toegang tot de Hugo Junkers Lounge. De lounge biedt gratis hapjes, drankjes, wifi en douches. Je vindt de lounge aan de airside bij pier B. Deze lounge is ’s nachts gesloten.

Internet

Op de luchthaven is wifi (W-LAN) alleen tegen betaling beschikbaar. Op verschillende plekken vind je daarnaast internetterminals.

Bagagedepot

Het bagagedepot vind je op het benedendek van parkeergarage 3 en is geopend van 4:00u tot 24:00u. Kosten: € 4,50 per dag per stuk bagage tot 30kg. Daarnaast vind je bagagekluizen (Schließfächer) op Düsseldorf Hauptbahnhof.

Meer luchthaveninformatie

Foto: Sven Teschke / CC BY-SA 3.0 DE / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *