Vliegen vanaf Maastricht Airport


Ryanair vliegt vanaf Maastricht Airport naar een beperkt aantal bestemmingenMaastricht Aachen Airport ligt tien kilometer ten noordoosten van Maastricht, in de gemeente Beek. De luchthaven is vooral gunstig gelegen voor reizigers uit Zuidoost-Nederland en Belgisch Limburg, al kan het soms de moeite waard zijn om vanuit andere delen van Nederland of België naar het vliegveld te reizen.

De luchthaven is vooral goed bereikbaar met de auto. Vanuit Maastricht of Sittard kun je op een bus naar Maastricht Airport stappen. Eventueel kun je in Maastricht of in de buurt van het vliegveld te overnachten.

Waar kun je naar toe vliegen vanaf Maastricht?

Het aantal maatschappijen dat gebruik maakt van Maastricht Airport is beperkt en veel vluchten zijn seizoensgebonden. Ryanair verzorgt vluchten naar een aantal bestemmingen in Zuid-Europa, Wizzair naar Oost-Europa, Vueling naar Barcelona en Corendon naar Turkije.

Eindhoven Airport heeft een ruimer aanbod van budgetvluchten. Voor intercontinentale lijndienstmaatschappijen als KLM moet je naar Schiphol of Brussel reizen.

Voordelige vliegtickets

Met Skyscanner vind je eenvoudig goedkope vliegtickets vanaf Maastricht. Als je eindbestemming en reisdata flexibel zijn, kun je vluchten zoeken van “Maastricht Airport” naar “overal”, over de hele maand of het hele jaar.

Bij Kayak en Google Flights kun je de prijzen van diverse bestemmingen op de kaart bekijken. Ook handig: op Wikipedia vind je een overzicht van alle maatschappijen die vanaf Maasticht vliegen en hun bestemmingen.

Meer luchthaveninformatie

Navigatieadres Maastricht Airport: Vliegveldweg 90, 6199 AD Beek
Telefoonnummer: +31 (0)43 3589898
Website: Maastricht Airport

Foto: Rob Hodgkins / CC BY-SA 2.0 / aangepast
[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *