Overnachten Münster-Osnabrück Airport


Faciliteiten en hotels FMO Airport
Hoewel er op Münster Osnabrück Airport geen hotels te vinden zijn, zijn er wel overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving. Uiteraard kun je ook in Münster of Osnabrück slapen: de bus naar het vliegveld rijdt al vroeg in de ochtend. Arme sloebers kunnen eventueel in de vertrekhal overnachten.

Münster Osnabrück Airport is een kleine luchthaven en de beschikbare faciliteiten zijn beperkt. Er zijn wat eetgelegenheden en winkels en er is een opvallend voordelige lounge.

Hotels bij het vliegveld

In het nabijgelegen Ladbergen kun je slapen bij Hotel MaurerHotel Zum Timpen en Gasthaus zur Post. Een tweepersoonskamer kost meestal tussen de € 55 en 100. Bus R51 verbindt het dorp met het vliegveld en het treinstation van Münster. Gasthof Waldesruh is niet bereikbaar met het ov, maar biedt een luchthavenshuttle met toeslag. Andere hotels in de omgeving vind je met Booking.com.

Vanuit Münster kun je ’s morgens vroeg met de bus naar het vliegveld reizen. Je vindt diverse hotels op loopafstand van het station én de gezellige binnenstad. Populaire opties zijn het H4 Hotel, Hotel Kaiserhof en Hotel Windthorst. Voor een tweepersoonskamer betaal je meestal tussen de € 75 en € 125. Sleepstation Hostel, op twee minuten lopen van het station, biedt dormbedden vanaf € 16.

Bij het station van Osnabrück bieden Ibis Budget Osnabrück City, B&B Hotel en Advena Hotel nette en betaalbare accommodatie. Een tweepersoonskamer kost over het algemeen tussen de € 60 en € 120. Ook Osnabrück heeft een hostel: Penthouse Backpackers ligt op 5 minuten van het treinstation en biedt dormbedden vanaf € 16 per nacht. Vanuit Osnabrück rijden er eveneens vroege bussen naar het vliegveld.

Slapen in de luchthaventerminal

De terminal van Münster Osnabrück Airport de hele nacht geopend. Het zou dus mogelijk moeten zijn om in de vertrekhal te overnachten, maar we kunnen dit niet 100% garanderen. Bagage kun je de avond van tevoren meestal al inchecken. Op Sleeping in Airports staan helaas weinig reviews over Münster Osnabrück en de meeste berichten zijn al heel wat jaar oud.

Faciliteiten op de luchthaven

Op de luchthaven vind je een paar eetgelegenheden en winkels. Verder is er weinig te doen op het vliegveld. Als je lang moet wachten, kun je je tijd beter doorbrengen in Münster of Osnabrück.

FMO Lounge

Tegen betaling van € 23,50 kunnen 2 personen eenmalig gebruik maken van de FMO Lounge, inclusief hapjes en drankjes. De lounge is aangesloten bij Priority Pass. De FMO Lounge sluit ’s nachts. Er zijn geen douches beschikbaar in de lounge of elders op de luchthaven.

Internet

Wifi op Münster Osnabrück Airport is gratis en onbeperkt beschikbaar.

Bagage

Er zijn geen bagagekluizen beschikbaar op de luchthaven. Op Münster (Westf) Hauptbahnhof en Osnabrück Hauptbahnhof vind je deze wel.

Meer vliegveldinformatie

FotoDirk Vorderstraße / CC BY 2.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *