Vliegen vanaf Oostende Airport


TuiFly Belgium vliegt van Oostende Airport naar diverse vakantiebestemmingen
Oostende-Brugge Airport ligt net buiten het centrum van Oostende, op een steenworp van het strand. Vanuit andere delen van Vlaanderen is het vliegveld eenvoudig te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Voor de meeste Nederlanders is de reis naar de luchthaven van Oostende misschien ietwat omslachtig; vooral met het openbaar vervoer ben je lang onderweg. Als je van ver komt kun je altijd nog overwegen om in Oostende of Brugge te overnachten.

Waar kun je heen vliegen vanaf Oostende?

Oostende Airport is net als de luchthaven van Luik vooral een vrachtvliegveld, maar je kunt ook kiezen uit een beperkt aantal passagiersvluchten. Bijna alle passagiersvluchten zijn charters van TUI fly naar vakantiebestemmingen in Zuid-Europa en Turkije.

Voor lijndienstmaatschappijen als Brussels Airlines en KLM moet je naar Brussel Zaventem of Schiphol reizen. Voor budgetmaatschappijen als Ryanair kun je terecht op de luchthaven van Charleroi of Eindhoven Airport.

Goedkope vliegtickets

Om voordelige vliegtickets vanaf Oostende-Brugge te vinden, kun je gebruik maken de websites van de luchtvaartmaatschappijen zelf of van Skyscanner. Met Skyscanner kun je eenvoudig vluchten zoeken van “Oostende-Brugge” naar “overal” over de hele maand of het hele jaar.

Luchthaveninformatie

Hieronder vind je uitgebreide praktische informatie en handige bespaartips voor jouw reis via Oostende-Brugge Airport:

Navigatieadres Oostende Airport: Nieuwpoortsesteenweg 889, 8400 Oostende
Telefoonnummer: +32 59551211
Website:
Oostende Airport
Andere links: Wikipedia

Foto: Alan Wilson / CC BY-SA 2.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *