Hotels en faciliteiten Oostende Airport


Op Oostende Airport zelf vind je geen hotels, maar je kunt wel in de badplaats Oostende overnachten
Bij een vroeg vertrek of een late aankomst is het wel zo comfortabel om in de buurt van Oostende-Brugge Airport te overnachten; dan hoef je tenminste niet op een onmenselijk tijdstip met de auto of het openbaar vervoer naar of van het vliegveld te reizen.

Hotels bij Oostende Airport

Op de luchthaven zelf zijn geen hotels, maar Oostende is een populaire badplaats met veel overnachtingsmogelijkheden. In HI Hostel de Ploate in het centrum van Oostende betaal je rond de € 20 voor een dormbed. Hotels in Oostende vind je met Booking.com. Eventueel kun je ook in Brugge overnachten. De treinrit van Brugge naar Oostende duurt slechts 14 minuten.

Slapen op het vliegveld

De luchthaven van Oostende is 24 uur per dag geopend. Wij kunnen alleen niet met zekerheid zeggen of wild-slapen in de terminal mogelijk, dan wel comfortabel, is. Zorg dus dat je een back-up plan hebt.

Overige faciliteiten

Oostende-Brugge is een kleine luchthaven. In het terminalgebouw vind je een bar, een cafetaria en een restaurant. Douches, bagagekluizen en wifi zijn niet beschikbaar. Bagagebewaarplaatsen vind je wél op het treinstation van Oostende.

Meer luchthaveninformatie

Foto: Marc Ryckaert / CC BY-SA 4.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *