Hotels en faciliteiten Rotterdam The Hague Airport


Faciliteiten en hotels Rotterdam Airport
Door de avond voor vertrek bij het vliegveld te overnachten begint je vakantie al een nachtje eerder. In de directe omgeving van Rotterdam The Hague Airport vind je twee keurige hotels. Als je met de auto naar de luchthaven komt, kan het slim zijn om een Park, Sleep & Fly arrangement te boeken.

Natuurlijk kun je ook in het centrum van Rotterdam overnachten. Hier vind je behalve hotels ook betaalbare hostels. Wie helemaal niets te besteden heeft kan in het terminalgebouw slapen, maar comfortabel is het niet.

Hotels Rotterdam The Hague Airport

Direct naast de terminal vind je het gloednieuwe Worldhotel Wings met tweepersoonskamers vanaf € 80. Op ongeveer 600 meter van de terminal – nog steeds op loopafstand – ligt het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel met tweepersoonskamer voor € 70 of meer. Dit hotel biedt ook Park, Sleep & Fly arrangementen: handig als je met de auto naar het vliegveld komt.

Hotels in het centrum van Rotterdam vergelijk je eenvoudig met Booking.com. Populaire opties met goede ov-verbindingen zijn Holiday Inn Express bij Rotterdam Centraal Station, Hotel CitizenM bij Blaak en Hotel Santa Maria in het Scheepvaartkwartier.

In het centrum van Rotterdam vind je ook diverse hostels. Je kunt onder meer terecht bij King Kong Hostel in de gezellige Witte de Withstraat en bij Stayokay in de kubuswoningen bij Blaak. Voor een bed in een gedeelde kamer betaal je over het algemeen € 20 tot 25.

Slapen in de terminal

Volgens reviews op Sleeping in Airports is het mogelijk om in het terminalgebouw te overnachten. Verwacht echter weinig comfort. Alle winkels en horecagelegenheden sluiten ’s nachts.

Faciliteiten op de luchthaven

Op Rotterdam The Hague Airport vind je een paar cafetaria, restaurants en winkels; zowel voor als na de veiligheidscontrole. Er zijn geen douches of lounges aanwezig op de luchthaven.

Internet

In het hele terminalgebouw is gratis wifi beschikbaar.

Bagagekluizen

Er zijn geen bagagekluizen beschikbaar op Rotterdam The Hague Airport. Op station Rotterdam Centraal vind je wél bagagekluizen. Voor een kleine/grote kluis betaal je € 7/10,50 per 24 uur. De maximale huurperiode is 72 uur.

Meer luchthaveninformatie

Foto: Adobe Stock

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *