Vliegen vanaf Weeze Airport


Het vliegveld van Weeze ligt net over grens met Noord-Limburg, niet ver van Nijmegen. Zelfs voor reizigers uit de Randstad kan het de moeite waard zijn om vanaf Weeze te vliegen. Voor Belgische reizigers is de reisafstand misschien net iets te groot. Weeze Airport wordt ook wel eens Düsseldorf-Weeze genoemd, ondanks dat de luchthaven 80 kilometer van Düsseldorf ligt! Zorg dat je het vliegveld niet verwart met Düsseldorf Airport.

Weeze Airport is eenvoudig bereikbaar met de auto. Daarnaast zijn er directe bussen of taxibusjes vanuit diverse Nederlandse steden, waaronder Amsterdam en Nijmegen. In de buurt van de luchthaven vind je verschillende hotels.

Waar kun je naartoe vliegen vanaf Weeze?

Ryanair is de voornaamste gebruiker van Weeze Airport. Vanaf Weeze kun je vooral naar bestemmingen in Zuid-Europa, de Canarische-eilanden en Marokko vliegen. Verder zijn er vluchten naar Groot-Brittannië, Zweden en Oost-Europa. Sommige vluchten zijn seizoengebonden.

Goedkope vliegtickets

Voordelige vluchten vanaf Weeze vind je eenvoudig met behulp van Skyscanner. Voor een overzicht van de goedkoopste bestemmingen zoek je vluchten van “Weeze” naar “overal” over de hele maand of het hele jaar.

Vliegveldinformatie

Navigatieadres: Flughafen-Ring 1, 47652 Weeze, Duitsland
Telefoonnummer: +49 (0)2837 666111
Website: Weeze Airport
Andere links: Wikipedia, Skytrax Reviews

Foto: Frank Vincentz / CC BY-SA 3.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *