Vliegen vanaf Brussel AirportBrussel Nationaal, ook bekend als Brussels Airport of Brussel-Zaventem, is de belangrijkste luchthaven van België. Het vliegveld is óók eenvoudig bereikbaar vanuit Nederland, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Kom je van ver en vertrekt je vlucht vroeg in de ochtend? Overweeg dan om in de buurt van de luchthaven te overnachten.

Waar kun je heen vliegen vanuit Brussel?

Vanaf Brussel Airport kun je naar een groot aantal bestemmingen binnen en buiten Europa vliegen. Zaventem vormt de thuisbasis van Brussels Airlines en chartermaatschappijen zoals TUI Fly. Ook Ryanair is actief op deze luchthaven.

De meeste low-budgetvluchten (inclusief heel veel Ryanair-vluchten) vertrekken nog steeds vanaf Charleroi Airport, dat vijftig kilometer ten zuiden van de Belgische hoofdstad ligt. Vliegveld Charleroi wordt soms aangeduid als Brussels South Charleroi Airport: laat je dus niet in verwarring brengen.

Goedkope vliegtickets

Ben je op zoek naar een voordelige vlucht vanaf Brussel Airport? Met Skyscanner vind je eenvoudig vluchten naar de door jou gewenste bestemming. Je kunt ook vluchten over de hele maand of het hele jaar zoeken. Weet je nog niet precies waar je naar toe wilt? Zoek dan vluchten van “Brussel Airport” naar “overal”.

Luchthaveninformatie

Wij hebben speciale pagina’s gemaakt met praktische informatie voor jouw reis via Luchthaven Brussel. Klik op de links voor een aantal handige bespaartips uit de hoge hoed van Melookyoubook:

Adres: Brussels Airport, BE-1930 Zaventem
Telefoonnummer: 0900 70000 (B)/+32(0)2 753 4200 (NL)
Website: Brussels Airport
Andere links: WikipediaSkytrax Reviews

Foto: Lucash / CC BY-SA 3.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *