Eindhoven Airport (EIN)


Eindhoven Airport wordt vooral gebruikt door budgetmaatschappijen als Wizzair en RyanairEindhoven Airport is een ideaal vertrekpunt voor reizigers uit zuidelijk Nederland, maar ook vanuit de Randstad is het vliegveld prima te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Reizigers uit België kunnen eveneens overwegen om vanaf Eindhoven te vliegen. Als je van ver naar Eindhoven reist, dan kun je overwegen om in de buurt van het vliegveld te overnachten.

Bestemmingen vanaf Eindhoven

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met name naar bestemmingen in Europa en rond de Middellandse Zee. Eindhoven is vooral een budgetluchthaven. Voor grote lijndienstmaatschappijen als KLM en British Airways moet je naar Schiphol.

Ryanair heeft het grootste aanbod vluchten vanaf Eindhoven Airport, Wizzair vliegt naar een stuk of 15 bestemmingen in Oost-Europa en Transavia vliegt vooral naar zon- en wintersportbestemmingen (waaronder veel seizoensgebonden vluchten). Verder maken TUIflyCorendon en Vueling gebruik van het vliegveld.

Goedkope vliegtickets

Ben je op zoek naar het goedkoopste vliegticket vanaf Eindhoven Airport naar een bepaalde of onbepaalde bestemming? Met Skyscanner zoek je eenvoudig vluchten van “Eindhoven” naar “overal”, ook over de hele maand of het hele jaar.

Luchthaveninformatie

Op de onderstaande pagina’s vind je uitgebreide praktische informatie voor jouw reis via Eindhoven Airport, inclusief een paar “geheime” bespaartips:

Navigatieadres Eindhoven Airport: Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven
Telefoonnummer: 0900 9505/+35 227 000 767
Website: Eindhoven Airport
Andere linksWikipediaSkytrax Reviews

Foto: Maarten Visser / CC BY-SA 2.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *