Vliegen vanaf Frankfurt Airport


Lufthansa A380 toestellen Frankfurt Airport
De luchthaven van Frankfurt lijkt ver weg, maar dankzij de uitstekende ICE-verbindingen met Nederland en België is de reis per trein relatief snel en eenvoudig. Het vliegveld heeft een eigen ICE-treinstation; je hoeft niet via het centrum van Frankfurt hoeft te reizen.

Ook met de auto is de luchthaven goed bereikbaar. Wanneer je vlucht vroeg in de ochtend vertrekt of juist laat in de avond aankomt, dan kun je ervoor kiezen om bij Frankfurt Airport te overnachten.

Waar kun je heen vliegen?

Vanaf Frankfurt kun je naar tal van bestemmingen over de hele wereld vliegen. Frankfurt Airport is de belangrijkste thuisbasis van Lufthansa en chartermaatschappij Condor. Veel maatschappijen die niet naar Schiphol, Brussel of Düsseldorf vliegen; vliegen wél naar Frankfurt. Ook niet-alledaagse maatschappijen als Turkmenistan Airlines en MIAT Mongolian landen hier.

Hoewel Ryanair steeds meer bestemmingen aanbiedt vanuit Frankfurt, is het aantal budgetvluchten redelijk beperkt. Low-costmaatschappijen maken vooral gebruik van Frankfurt Hahn Airport, dat vanwege de ligging halverwege Frankfurt en Luxemburg erg moeilijk bereikbaar is voor Nederlandse en Vlaamse reizigers. Voor budgetvluchten kun je beter via Eindhoven, Charleroi of Weeze Airport reizen.

Goedkope vliegtickets vanaf Frankfurt

Maak gebruik van Skyscanner om zelf voordelige vliegtickets vanaf Frankfurt te vinden. Tip: zoek vliegtickets van “Frankfurt Airport” naar “overal” over de hele maand of het hele jaar.

Luchthaveninformatie

Klik op de onderstaande links voor uitgebreide praktische informatie en handige tips voor jouw reis via de luchthaven van Frankfurt:

Navigatieadres: Hugo Eckener Ring, 60549 Frankfurt, Duitsland
Telefoonnummer: +49 (0)1806 372 4636 (overige contactgegevens)
Website: Frankfurt Airport
Andere links: WikipediaSkytrax Reviews

Foto: Kiefer / CC BY-SA 2.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *