Vliegen vanaf Düsseldorf Airport


Vliegen vanaf Düsseldorf Airport
Luchthaven Düsseldorf International ligt zeven kilometer ten noorden van het centrum van Düsseldorf. Verwar dit vliegveld niet met low-budgetluchthaven Düsseldorf-Weeze, dat 50 kilometer noordelijker ligt.

Düsseldorf Airport is voor Nederlandse en Belgische reizigers eenvoudig bereikbaar, zowel met de auto als met de trein. Als je vlucht ’s morgens vroeg vertrekt kun je ervoor kiezen om in de buurt van het vliegveld te overnachten.

Waar kun je naar toe vliegen?

Vanuit Düsseldorf vlieg je naar bestemmingen in heel Europa en de rest van de wereld. Het kan soms voorkomen dat een KLM-ticket vanuit Düsseldorf (via Schiphol), goedkoper is dan een directe vlucht vanuit Amsterdam. Düsseldorf Airport is een thuisbasis van Air Berlin en Lufthansa. Ook verschillende chartermaatschappijen, waaronder Condor, vliegen vanaf Düsseldorf.

Het aantal budgetmaatschappijen dat dit vliegveld aandoet is beperkt. Op de luchthavens van Dortmund, Keulen en Weeze heb je een ruimer aanbod.

Goedkope vliegtickets

Zoek je goedkope vliegtickets met vertrek vanuit Düsseldorf? Check dan even op Skyscanner. Deze website biedt eveneens de mogelijkheid om flexibel te zoeken over de hele maand of zelfs het hele jaar. Ook kun je met Skyscanner vliegtickets zoeken van “Düsseldorf Airport” naar “overal”.

Meer luchthaveninformatie

Navigatieadres: Terminal Ring 1, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Telefoonnummer: +49 (0)211 4210
Website: Düsseldorf Airport
Andere links: Wikipedia, Skytrax Reviews

Foto: Maarten Visser / CC BY-SA 2.0 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *