Vliegen vanaf Bremen Airport


Vliegveld Bremen
Het vliegveld van Bremen is een interessante vertrekluchthaven voor reizigers uit Noord- en Oost-Nederland. Soms loont het zelfs de moeite om vanuit de Randstad naar Bremen te reizen. Voor inwoners van België ligt deze luchthaven misschien nét iets te ver weg.

Bremen Airport is eenvoudig bereikbaar met de auto en ietwat omslachtiger met het openbaar vervoer. Je kunt er ook voor kiezen om te overnachten bij het vliegveld: in een hotel of – lekker oncomfortabel – in de terminal.

Waar kun je naartoe vliegen?

Een aantal lijndienstmaatschappijen maakt gebruik van Bremen Airport: onder meer Lufthansa, KLM, Air France, Brussels Airlines en Turkish Airlines. Soms is het goedkoper om met KLM vanaf Bremen (via Schiphol) naar je eindbestemming te vliegen dan direct vanaf Amsterdam.

Ryanair vliegt vanaf Bremen Airport naar meer dan 20 bestemmingen, al zijn sommige vluchten seizoengebonden. Ook Germania en diverse chartermaatschappijen maken gebruik van de luchthaven.

Goedkoop vliegen vanaf Bremen

Met behulp van Skyscanner vindt je eenvoudig voordelige vluchten vanaf Bremen Airport. Zoek van “Bremen” naar “overal” om een overzicht te krijgen van de goedkoopste bestemmingen. Je kunt zowel over de hele maand als over het hele jaar zoeken.

Meer luchthaveninformatie

Navigatieadres: Flughafenallee 20, 28199 Bremen, Duitsland
Telefoonnummer: +49 (0)421 55950
Website: Bremen Airport
Andere links: Wikipedia, Skytrax Reviews

Foto: Rami Tarawneh / CC BY-SA 2.5 / aangepast

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *